Palota Liget

Részletes adatok

Budapest XV. kerület, Külső Fóti út 2/10.

Projekt leírása

A Palota Liget igazi gyöngyszeme lesz a Szilas-patak mentén épülő új városrésznek. A Budai-hegység és a Pilis északi peremén, panorámás sík területen épült beruházás ideális otthont nyújt mindazoknak, akik a belvárosban vagy Pest környékén változtatnának életmódjukon.

Az 18,619 m2-es telek a 15. kerületben, Rákospalota – Újfaluban található, amely korábban mezőgazdasági terület volt. Az önkormányzat nemrég 2021 decemberében beépíthető telkekké alakította át. Környező utcák: Régi Fóti utca, Mogyoród utca, Felsőkert utca. Leginkább lakóterületeket, zöldterületeket, parkokat, erdősorokat, utakat és családi létesítményeket tervezünk építeni. A területen mintegy 165 lakás épül az elkövetkező években. 14 egyedi épület építését tervezzük.
Minden épületnek napelem lesz a tetején és elektromos autó töltőállomások lesznek a környezettudatosság jegyében.

Több ütemben fog megvalósulni az építkezés, egy ütemben 12-24 lakás építését tervezzük. Utak, járdák, parkolók, zöldterületek a lakások megépítésével egyidőben kerül kialakításra.

https://palotaliget.com

Budapest XV. kerület, Külső Fóti út 2/10.

Lépj velünk
kapcsolatba!

Ajánlatkéréssel és további információval kapcsolatban forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.