Paradiso Lakópark, Pomáz

Részletes adatok

2013 Pomáz, Huszár u. 21

Projekt leírása

Elhelyezkedés – Festői környezet

A Paradiso Lakópark a fővárostól 4,5 kilométer távolságra, Pomázon épül. Pomáz a Dunakanyar hegyei között, a Pilis és a síkság találkozásánál található. A három oldalról is természetvédelmi területtel határolt kisváros a budapesti agglomeráció egyik leghangulatosabb települése, amely a festői táj miatt ideális környezet lehel jövendőbeli otthona számára. Kiváló infrastruktúrája miatt mind a tömegközlekedést használók, mind a személyautót előnyben részesítők könnyen elérhetik a környező településeket csakúgy, mint a fővárost.

Paradiso – Ahol arany élet várja

A Paradiso Lakópark tervezésénél olyan otthonokat álmodtunk meg, melyek optimális és praktikus élettereket biztosítanak a majdani lakóknak . Nem tévesztettük szem elől, hogy a lakásokban családok élik majd hétköznapjaikat. A Budai-hegyek k övezte idilli környezetben épülő mediterrán lakópark egyszerre kínálja a természet nyújtotta harmóniát, a modern építészeti normáknak megfelelő élettereket, valamint a gyors és kényelmes közlekedést. Kimagasló életminőség, kiegyensúlyozott környezet, ahol arany élet várja.

Ez a Paradiso Lakópark.

További képek a projektről

Elhelyezkedés

További projektjeink

Lépj velünk
kapcsolatba!

Ajánlatkéréssel és további információval kapcsolatban forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.